REVOLUSJONKEL ROLF
nummer 1 1995


Ta ikke imot sukkertøy fra fremmede,- med mindre du er villig til å bli med dem en tur i bilen. - H. Rollins

Velkommen.

RevoluSjonkel Rolf er et digitalt tidsskrift, et elektronisk blad, et cybermagasin, en internett fanzine, eller hva du nå velger å kalle denslags. Hipt er det iallefall. Og det trykkes ikke på glanset papir. Det sier jeg til deg for at du ikke skal gå rundt å tro at RevoluSjonkel Rolf er å få tak i fra et hvilket som helst Narvesen utsalg eller fra Gunnars Pornokiosk eller fra middelaldrende damer som går i flokk på gata og spør om du har tid et øyeblikk.

RevoluSjonkel Rolf er tidskriftet som lar trærne stå.

Sånn har jeg forsikret meg mot at du noensinne få anledning til å bruke RevoluSjonkel Rolf som en nødløsning når du går tom for toalettpapir (f.eks. når du bare ha noe å pusse nesen i).

RevoluSjonkel Rolf er tidskriftet som får deg til å slå blikket ned, rødme forsiktig og tenke på klatretauene i gymsalen på skolen.

RevoluSjonkel Rolf er tidskriftet som kommer til deg fra et sted du ikke vil vedkjenne deg, med et innhold du ikke vil innrømme at du liker, forfattet av en fyr du ikke synes noe særlig om.

RevoluSjonkel Rolf treffer deg der du liker aller best å bli truffet, akkurat idét du helst så at noe traff deg der.

Og du: Ikke bli nervøs fordi du ikke har lest om RevoluSjonkel Rolf i hovedstadens dagspresse eller fordi du ikke har hørt noe om det på Sånn er Livet. Det skal du ta helt med ro. Det er ikke farlig, og dessuten skal vi nok klare å la det bli en sak mellom deg og meg. Lat som ingenting. Og om noen tar deg på fersken, så kryss bena og si, med en ettertenksom mine, at "dette er, sett fra en akademisk vinkel, veldig interessant".


side: 1 2
Husk: martin-martin elsker deg!
redaksjonen kan nåes på: m_hoeyem@nvg.unit.no