Ja, her er jeg, Endelig på internettet.

Jeg er 28 år, ekte Trondheimsgutt og studerer ex. phil. Jeg sitter for det meste på Lade, men på onsdager er jeg å finne på Dragvoll. Jeg er en ekte datanerd, som elsker å surfe på internettet. Jeg har tidligere studert engelsk grunnfag, Mediekunnskap 1 & 2, BildeMedieKunnskap 2 (BMK2) og har forprøvene i fonetikk og språkvitenskap. Til høsten skal jeg gå på Høy- skolen i Oslo, avdeling for Bibliotekarutdanning.

Folkehøyskole er artig; Jeg har gått på 2 av dem: Bakketun i Ver- dal (1984/85 - Rett etter ungdomsskolen) og Bjerkely ved Flisa, omtrent midtveis mellom Elverum og Kongsvinger (1988/89 - Rett etter videregående skole). Bjerkely har forresten sin egen hjemmeside: http://www.powertech.no/~bjerkely Der opplevde jeg mye rart.

På fritiden (Det lille jeg har) er jeg med Trondheim Kristelige Student- lag (TKS). De er også på Internettet: Jeg er et meget sosialt vesen, og liker å henge sammen med vennene mine. En av disse er Ragnvald Larsen, som gikk sammen meg på Bjerkely. Han er også fra Trondheim. Her er hjemmesiden hans: Jeg er videre glad i TV. Noen av mine favorittserier finnes på linkene. Det samme gjelder for mine favoritter innen popen og rockens verden. Her følger bilder av de beste vennene mine. Jeg er veldig glad i å reise, og har reist til disse hovedstedene: Oslo (Selvfølgelig !), Stockholm, Helsinki, Tallinn, Riga, København, London og Berlin. Det følger flere i årene som kommer... Av favorittutesteder her i Trondheim kan jeg nevne disse: AVH-senteret, Samfundet og Cafe 3B. Det hender at jeg besøker andre steder, men det skjer sjelden. Ettersom jeg skal begynne på bibliotekarutdanning, er jeg veldig glad i å gå på ulike biblioteker. Ett av disse er Trondheim Folkebibliotek. Her er en link til det.