Hallo i luken!

Hello in the lukie / english

Trondheim, NORGE, NORWAY

OK.. ENDELIG kommer hjemmesiden du har ventet på så lenge :))))) Kjekke HEIDI FLESSEN, bedre kjent som snowrose kan du se om du finner noe ut om når du har lest denne siden her.. Jeg er nybegynner i å lage slike hjemmesider, så det kan nok hende at den ikke er så veldig informativ når det kommer til stykket.

Altså.. HEIDI FLESSEN, er utdannet sykepleier, jobber i Trondheim kommune. Det trives hun veldig godt med :)) Privat er jeg mamma til lille THOMAS, som er 4 år gammel.. Han er i grunnen noe av det beste som har hendt meg .... For øvrig studerer jeg Pedagogikk ved Universitetet i Trondheim, hvor dette såkalte forsøket på å lage hjemmeside har funnet sted.. hihihihi TAKK TIL KAEL :))

Ellers kan jeg jo fortelle at jeg har plenty av hobbyer.. Kan jo nevne natur og friluftsliv, offroadsykling, musikk (altetende stort sett), dansing og ellers alt som er gøy og sprøtt... ehhh det vil si - i alle fall av og til .. Jeg er forøvrig en IHUGA fan av MONTHY PYTHON :)))), Svarte Orm = Rowan Atkinson, Goldie Hawn.. og ellers KOMEDIER... helst SVARTE.. hehhehhehhe Lyset er for AMNESTY INTERNATIONAL. vel vel vel vel.. det faar vel vaere bra foreløpig trur eg.. kommer sikkert mere siden KLEM FRA HEIDI (sommer@nvg.unit.no)