Velkommen til hjemmesiden min

Skriv i gjesteboka!Jeg heter Kristian Stokdahl og er en 26 år gammel gutt som for tiden bor i Bodø. Der studerer jeg journalistikk. Jeg er ferdig med utdanningen til våren. I sommer skal jeg jobbe i Østlendingen på Tynset.

Litt om livet mitt

Jeg ble født den 8. februar 1977, og har en eldre bror, Lars. Jeg har alltid bodd på Malvik før jeg flyttet til Tynset i februar 1999, og gikk derfor på Vikhamar skole fra 1. til 9. klasse. Deretter gikk turen noen hundre meter lengre unna, til Malvik videregående skole, hvor jeg i tre år fulgte den allmenfaglige linja. Våren -96 gikk jeg ut videregående. Grunnfag i samfunnskunnskap i ett år ved NTNU på Dragvoll i Trondheim fulgte så. Høsten 1997 ble benyttet til å skaffe seg verdifull journalistisk erfaring i Malvik-Bladet. Militærtjenesten ble avtjent med rekruttskole på Haslemoen, fem måneder i HMKG (Garden) og seks måneder som journalist i SoldatNytt, med stasjonering på Bardufoss flystasjon. Fra februar 1999 til juli 2001 jobbet jeg i avisa Arbeidets Rett på Tynset og Røros. Jeg hadde også noen kortere vikariater i Hamar-Arbeiderblad i denne perioden, blant annet sommeren 2001. Høsten samme år begynte jeg i Bodø. I fjor sommer jobbet jeg i Arbeidets Rett på Røros.

Interesser

Jeg er veldig interessert i sport. Derfor følger jeg med på stort sett alt som rører seg i idrettsverdenen. Jeg har også dekket en drøss med sportsarrangement for avisa Arbeidets Rett. Av ren idealisme har jeg laget internettsider for Tynsets fotballag. Helt siden jeg var liten har jeg dessuten vært veldig opptatt av tall. Derfor har jeg også alltid vært glad i matematikk. Jeg liker også å holde meg litt i form, og selv om jeg ikke akkurat er noen eliteutøver så går det da ikke så verst unna til tider... St. Olavsloppet er som regel sesongens høydepunkt, men jeg prøver å delta på noen mosjonsløp også på de plassene jeg befinner meg.

Musikk

Mest sans har jeg for skikkelig 80-tallsrock, men jeg er rimelig altetende egentlig.

Ellers...

...er jeg en snill gutt med masse godt humør, singel og åpen for tilbud...

Du kan for eksempel maile meg på krissto@nvg.org